MUĞLA / MENTEŞE - Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu Ortaokulu

Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu Ortaokulu

Adres
ORTAKÖY MAH. DİĞER SK. ŞHT.P.ASTG.YILDIRAY ÇELTİKOĞLU BLOK NO 407/1 İÇ KAPI NO 1 MENTEŞE / MUĞLA
Vizyon
Okulumuzun fiziki gelişimini tamamlayarak; öğrencisiyle birlikte çevresini de etkileyen, teknolojik alandaki gelişmelerden en iyi şekilde yararlanan, görerek, yaşayarak öğrenme ilkesini hayata geçirmiş 21. yüzyıla yaraşır, öğretmen-öğrenci ve velisiyle bütünleşmiş, nitelikli ve örnek bir okul toplumu yaratmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
KALORİFER
BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE HER 30 DK BİR ARAÇ VARDIR.
Servis Bilgisi
SERVİS YOKTUR. ÖĞRENCİLERİMİZ MAHALLEMİZDEN GELMEKTEDİR. TAŞIMALI ÖĞRENCİMİZ YOKTUR.
Yerleşim Yeri
YERLEŞİM YERİ MENTEŞE(MERKEZ İLÇE ) İLÇESİNİN ORTAKÖY MAHALLESİ´NDE BULUNMAKTADIR.
İL VE MENTEŞE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 12 KM
Taban-Tavan Puan Bilgileri
E TWİNNİNG PROJESİ
Diğer Hususlar
OKULUMUZ ŞEHİT PİYADE ASTEĞMEN YILDIRAY ÇELTİKLİOĞLU İLKOKUL´U İLE BERABER TEK MÜDÜRLÜK TEK BİNA OLARAK EĞİTİM ÖĞRETİM YAPMAKTADIR. HER SINIF SEVİYESİNDE BİRER ŞUBE VARDIR. FEN LABARATUVARIMIZ VARDIR.